Samarbeid skaper synergier

Samarbeid skaper synergier

Konferansen blir til når næringslivet engasjerer seg. Hallingdalskonferansen er en årlig begivenhet av stor betydning for regionen og er den den ultimate møteplassen for næringslivet,…

Bli med og nominere

Bli med og nominere

Hvem mener du fortjener næringsprisen i Hallingdal for 2024? Denne prisen er en velfortjent anerkjennelse til bedrifter som gjør en strålende jobb. De bidrar til å sette lokale helter på kartet, og viser hvor viktig de er for Hallingdals økonomi. Vi håper prisen inspirerer andre bedrifter i dalen, og beviser at suksess er mulig for alle, uansett størrelse eller bransje.

Sikre deg billetter

Sikre deg billetter

Bli med på årets mest spennende og innholdsrike begivenhet – Hallingdalskonferansen 2024!

Dette er den ultimate møteplassen for næringslivet, politikere og virkemiddelapparatet i regionen, og du vil ikke gå glipp av det. Sammen skaper vi et levende Hallingdal.

Gi din stemme her

Gi din stemme her

Næringsprisen 2023 blir delt ut, på Hallingdaldalskonferansen, til en bedrift som har utmerket seg på en positiv måte i Hallingdal i året som har gått. Se de nominerte og vær med og stem frem vinneren før 20. august.

Hallingdal får det til – 2022

Hallingdal får det til – 2022

Gjennom alle tider har bedrifter i Hallingdal blitt utfordret av ulike endringer i samfunnet. Historien viser at vi alltid har fått det til. Reiseliv, entreprenørskap, industri, landbruk og utdanning har gitt oss grunnlaget for dagens Hallingdal.