Maria Grevsgård - Sats på Hallingdal

MARIA GREVSGÅRD

Maria er nå programleder i prosjektet «SATS PÅ HALLINGDAL, som er en treårig ekstraordinær næringssatsing der målet er å skape 200 nye arbeidsplasser. Hun har erfaring fra både offentlig og privat sektor i Hallingdal og har en Master i statsvitenskap og Bachelor i internasjonale studier.

PER SKØIEN

Programledere under årets konferanse er kommunikasjonssjef Per Skøien i Skue Sparebank sammen med Marianne Dusegard. Per gleder seg vilt til å ønske velkommen til en konferanse som vil by på endringer i forhold til hva vi er vant til fra tidligere år.
Live Nerdrum

LIVE NERDRUM

Live Nerdrum startet som analytiker hos Menon Economics i mai 2020. Hun har en master i adferdsøkonomi og bachelor i samfunnsøkonomi. Hun har arbeidserfaring fra Kantar der hun var spesialisert i kvantitativ metode og analyse.
Knut Arne Gurigard

KNUT ARNE GURIGARD

Etter 25 år som daglig leder i Regionrådet for Hallingdal arbeider Knut Arne nå med noen definerte og prioritere tema, m.a. samferdsel. Ringeriksbanen har i 30 år vært høyt på dagsorden og er nå inne i en sjebnetime.
Vilde Nistad Strandos MAT SO KLART

VILDE NISTAD STRANDOS

Sommeren 2020 ble kafé og delikatessebutikken, Mat So Klart etablert. Vilde har siden oppstart hatt 100% jobb i butikken og hun står for den daglige driften. Mat So Klart er et resultat av en langvarig drøm, for mor Martha, og ei positiv dotter Vilde som ble med på ideen om å drive et matkonsept. Martha er utdannet kokk og…
Stian Bogar - Hallingdal Næringshage

STIAN BOGAR

Steve Shaw Bjørneparken

STEVE SHAW

Har lang erfaring innen teknologi og ledelsesrådgivning, primært innen olje- og gass- og privat luftfartsindustri i Nord-Amerika. Flyttet til Flå i 2019 sammen med sin samboer Cathrine som vokste opp i Hallingdal. Har en stor interesse for å skape nye og utrolige opplevelser for andre gjennom turisme og målet er å skape meningsfylte opplevelser for…
Ragnhild Kvernberg

RAGNHILD KVERNBERG

Det yrkesaktive liv har vært i reiselivet: turistsjef i Hemsedal, hotell-ledelse, konsulent innen destinasjonsutvikling, styreverv i reiselivsbedrifter og organisasjoner.. Har gård m utleiehytter og hjorteoppdrett. Er i dag nestleder i styret for Sparebankstiftelsen Hallingdal, styremedlem Sparebank1. Hallingdal Valdres,styreleder i Langedrag Naturpark AS og for 292Aurland AS. Bor i Hemsedal.
Tonje Brenna, Kunnskapsminister

TONJE BRENNA

Hun har vært gruppeleder for Akershus Arbeiderparti og var valgt inn for Arbeiderpartiet i Akershus fylkesting fra 2007 til 2019. Brenna har også vært politisk rådgiver i Justis- og beredskapsdepartementet og ved Statsministerens kontor. Kunnskapsminister Tonje Brenna (Ap) har i dag ansvar for å gjennomføre regjeringens politikk for barnehager, grunnskole, videregående opplæring og folkehøgskoler.
Petter Aasen, rektor ved USN

PETTER AASEN

Petter Aasen er professor i utdanningsvitenskap og rektor ved Universitetet i Sørøst-Norge. Hans forskningsfelt er utdanningspolitikk og utdanningsreformer nasjonalt og internasjonalt, spesielt kunnskapsgrunnlaget for politikkutforming og pedagogisk praksis.
Oddbjørn Kvile Gauteplass

ODDBJØRN KVILE GAUTEPLASS

Oddbjørn er 19 år og oppvokst Geilo. Han er akkurat ferdig med tre år på Musikk, dans og drama ved Gol VGS. Han er leder av Hol ungdomsråd og Hallingdal ungdomsråd. Ellers aktiv i kulturlivet i Hallingdal.
Mette Kvåle - Startup Norway

METTE KVÅLE

Mette er Head of Events i Startup Norway og var ansvarlig for Startup Extreme 2022. Hun har lang erfaring fra kultur- og næringsliv, med fokus på innenfor prosess, prosjekt, ledelse og event. I tillegg til en variert og allsidig bakgrunn fra shipping, medie- og sportsbransjen har Mette hatt eget selskap registrert i Hemsedal. Siviløkonom fra BI.
Martha Nistad MAT SO KLART

MARTHA NISTAD

Sommeren 2020 etablerte Martha, kafé og delikatessebutikken, Mat So Klart. Hennes datter, Vilde, har siden oppstart hatt 100% jobb i butikken og hun står for den daglige driften. Mat So Klart er et resultat av en langvarig drøm, for mor Martha, og ei positiv dotter Vilde som ble med på ideen om å drive et matkonsept. Martha er utdannet kokk…
Jan Ludvig Andreassen - Sjefsøkonom i Eika Gruppen

JAN LUDVIG ANDREASSEN

Sjeføkonom i Eika Gruppen med hovedansvar for overvåking av makroøkonomi i inn-og utland. Han er opptatt av de lange linjer og liker en god debatt. De siste 20 år har han jobbet med makroøkonomiske analyser i blant annet DnB, Alfred Berg og Norges Bank. Andreassen er er en flittig skribent, og er en av Norges…
Heidi Granli ordfører Gol kommune

HEIDI GRANLI

Hun er ordfører i Gol kommune, har politisk erfaring og har vært aktiv siden 2011. Heidi er sykepleiar av yrke og har jobbet som det i både kommune, stat og i det private. hun har jobbet ved Hallingdal Sjukestugu, den interkommunale legevakten for Hallingdal og i Hallingdal og Valdres Bedriftshelsetjeneste.
Daniel Kvammen

DANIEL KVAMMEN

Daniel Kvammen er en norsk artist, musiker og låtskriver som kommer fra Geilo. Daniel Kvammens musikalske univers møter bygda, byen, og tenåringsangsten den store kjærligheten – både den store, lykkelige varianten, men også det underfundige, ulykkelige og ettertenksomme.
Camilla Finch Pedersen - Helt På Vidda Festivalen

CAMILLA FINCH PEDERSEN

Avgangsstudent fra Fagskolen Viken, Geilo. Var med å starte Helt på Vidda Festivalen og jobber som festivalsjef. 
Bjørn Christensen Startup Norway

BJØRN CHRISTENSEN

Er Senior Investment Advisor i Startup Norway, og har jobbet mange år med forretningsutvikling i store internasjonale selskaper. Han har unik kompetanse innen investering i startups og har også et klart bilde av hva det kreves av en gründer for å lykkes. Han har Master of Business Administration fra Norges Handelshøyskole og foreleser på BI. 
Asseline Jacobsen - Helt På Vidda Festivalen

ASSELINE JACOBSEN

Prosjektkoordinator for Helt på Vidda Festivalen og prosjektleder for utviklingsprosjektet Hallingdalsuka. Har studert reiseliv- og opplevelsesutvikling ved Fagskolen i Viken, studiested Geilo.