Årets deltakere

MONA ØSTDAHL GULSVIK

Det var Mona Østdahl Gulsvik som etablerte Hallingdalskonferansen tilbake i 2013. Inspirasjonen hentet hun fra Ringerikskonferansen. Den første konferansen hadde tittelen «Nye veier» og ble arrangert på Pers Hotell. Gulsvik blir både glad og stolt over at Hallingdalskonferansen nå fyller 10 år. Mona bakgrunn fra IT, rekruttering, økonomi og regnskap, samt regionalt næringsarbeid.

VEGARD EINAN

Vegard har bred politisk erfaring og er særlig opptatt av bedriftenes rolle i samfunnet. Han har god kjennskap til næringslivet i regionen og har viktig erfaring fra partssamarbeid på alle nivåer. Han kommer fra Sørvær på Sørøya i Hasvik kommune i Finnmark.

JAN CHRISTIAN VESTRE (Ap)

Næringsminister Jan Christian Vestre er født i 1986 og kommer fra Haugesund. Han var daglig leder i møbelprodusenten Vestre frem til utnevnelsen som næringsminister i Jonas Gahr Støres regjering. Mellom 2013 og 2017 var han styreleder for gjenreisningen av Utøya etter terrorangrepene 22. juli 2011. Vestre er utdannet jurist fra Universitetet i Oslo.

IDAR KREUTZER

Idar Kreutzer er direktør i NHO hvor han arbeider med prosesser knyttet til internasjonalt arbeid, digitalisering og bærekraftig utvikling. Han har tidligere vært administrerende direktør i Finans Norge. Han var konsernsjef i Storebrand fra 2000 til 2012. Kreutzer er medlem av Klima- og miljøministerens klimaråd. I 2018 overleverte Kreutzer sin rapport om tilgangen til risikokapital…

PÅL GOLBERG

Pål Golberg (født 16. juli 1990) er en norsk langrennsløper som representerer Gol IL. Han tok videregående utdanning ved Norges Toppidrettsgymnas på Lillehammer. (mer info kommer)

CAMILLA BREVIK HÅGENSEN

Brevik Hågensen har en bred og spennende kommunikasjons- og merkevare erfaring og gjennom 20 år i Forsvaret har hun bidratt til flere anerkjente kommunikasjonskampanjer. Hun er nå ansatt i Kongsberg Digital som ny Vise President Communikation og skal bidra til en annen form med fokus innen sikkerhet og bærekraft.

TORLEIF DALSEIDE

(Info kommer)

VEGAR DREIER

Vegar er 23 år gammel og jobber som kulturskolelærer i Hol kommune. I tillegg er han også utøvende musiker, musikkprodusent og låtskriver.  Hjemme har han et selv-oppsatt studio, hvor han bruker mye tid. Ung Glød stipendet skal derfor brukes som et bidrag til ny syntheziser. Drømmen er å kunne leve av å jobbe med musikk…

MONS-IVAR MJELDE

Jobber til daglig i Bane NOR med digitalisering av jernbanen. Utdannet Offshore-sveiser og Togleder. Bruker fritiden i fjellet med sekk og sovepose med familien. Han er nå fylkestingsrepresentant, medlem av utdanningskomiteen og medlem av Geografisk utvalg Buskerud i Viken fylkeskommune. Har tidligere vært kommunestyrerepresentant Ringerike og leder av Hovedutvalget for oppvekst og kultur Ringerike.

MAGNUS WEGGESRUD

Magnus Weggesrud er en norsk politiker. Han satt i sentralstyret i Senterungdommen i perioden 2012-2018, fra 2015-2016 var han organisatorisk nestleder og fra 2016 til 2018 var han politisk nestleder. I forkant av fylkestingsvalget i 2023, er han Senterpartiets fylkesordførerkandidat i Buskerud. Weggesrud er oppvokst i Sigdal, men bor nå i Hokksund, Øvre Eiker.

LAVRANS KIERULF

Lavrans Kierulf er en norsk politiker som representerer Fremskrittspartiet. Per april 2020 er han gruppeleder for Viken FrPs fylkestingsgruppe og kommunestyrerepresentant for Drammen FrP. Han er 2. kandidat til stortingsvalget for Fremskrittspartiet i Buskerud valgdistrikt.

ISELIN HAUGO STAVN

Iselin er 2. kandidat til fylkestinget i Buskerud for Høyre. Har vært fylkestingsrepresentant i Buskerud og Viken siden 2011. Er i dag nestleder i komite for samferdsel i Viken og regionrådskontakt fra fylkestinget i Regionrådet for Hallingdal. Hun er 35 år, ekte åling og bur i Ål i Hallingdal med mann og 3 barn. Utdannet…

ANDERS WENGEN

Anders bor i Drammen der han jobber med utvikling, innovasjonsprosesser og organisasjonsutvikling. Han har vært folkevalgt på fylkes- og kommunenivå med et særlig engasjement for næringslivs- og gründerpolitikk og internasjonalt samarbeid. Han leder i dag næringsutvalget i Drammen kommune.

SIMEN MARKUSSEN

Simen Markussen (25) valgte å flytte til Leveld sammen med kjæresten. Han driver Hallingdal’s første døgnåpne matbutikken på Samhald. Målet er å skape en møteplass for både små og store, lokale og gjennomreisende.

MINA ELISE HOLE

Vi tar en prat med og får høre historien til tre av tusen kvinner i elektriker-yrket.

INGAR DALEN

(mer info kommer)

MARIANNE DUSEGARD

Marianne er Markedskonsulent i SpareBank 1 Hallingdal Valdres, med ansvar for sponsorat og arrangement. Og hun gleder seg ekstra til å lede årets konferanse sammen med Per Skøien. 

NJÅL V. GRENE-JOHNSEN

(mer info kommer) 

TORLEIF BJELLA

Torleif Bjella har vært fabrikksjef på Nortura Gol, senere som som konserndirektør i Nortura ledet han bla Innovasjon og nye vekstområder. Fra arbeid og tillitsverv i bank og øvrig næringsliv har han et bred erfaring og nettverk. Torleif er partner og arbeidende styreleder i Upstream as, gårdbruker og grunneier.

JOAKIM SOLBAKKEN

Joakim Solbakken er en sanger, låtskriver og bonde som lager sanger i øyeblikkets gylne stund. I farta, på veien, på trammen eller i fjøset. Han er full av glede og entusiasme til livet, men sangene har hele spekteret. Bekymring, ensomhet og utfordringer. Men lys, liv og trua på framtida. Han kommer opprinnelig fra Toten, og…

SOLVEIG VESTENFOR

Solveig Vestenfor er en lokalpolitiker som representerer Arbeiderpartiet. Hun er ordfører i Ål kommune i Hallingdal fra 2015. Vestenfor er fra Ål i Hallingdal. Hun er lærer av utdanning og har vært lærer på Ål Ungdomsskule.

TORE HARALDSET

Tore Haraldset født i 1959, bodd mesteparten av livet på Norges varmeste plass Nesbyen. Ble i 2015 valgt til ordfører i Nesbyen kommune og ble gjenvalgt i 2019. Har sagt nei til å stå på liste til valget 2023. Har stor interesse for foto som var min jobb før jeg ble ordfører.

ØYSTEIN WALLE

Øystein har 10 års erfaring som banksjef i SpareBank 1 Hallingdal Valdres. Som gründer startet han opp et selskap som gikk fra 1-25 ansatte før det ble solgt til Hafslund Sikkerhet. Han har vært daglig leder for næringstiftelsen Kimen Til Vekst. Nå er han daglig leder i Sparebankstiftelsen Hallingdal. Han er utdannet Siviløkonom fra BI.

JAN OLAV HELLING

(Info kommer)

PER SKØIEN

Programledere under årets konferanse er kommunikasjonssjef Per Skøien i Skue Sparebank sammen med Marianne Dusegard. Per gleder seg vilt til å ønske velkommen til en konferanse som vil by på endringer i forhold til hva vi er vant til fra tidligere år.

BJARTE REVE

Bjarte har 20 års erfaring fra privat og offentlig helsevesen og har hatt lederroller i bl.a. Apotek1, Helse Sør RHF, Ernst & Young, Oslo Cancer Cluster og Akershus Universitetssykehus. Er partner i konsulentselskapet Considium og har kunder innen offentlig og privat helsetjeneste, universitetssektoren, oppstartsselskap som trenger hjelp til skalering, og bistår eiendomsutviklere som tar sosial…

MARIANNE GROTH

Marianne Groth (1981) er konserndirektør Virksomhetsstyring bank. Før hun kom tilbake til Eika i 2020, var hun statssekretær ved Statsministerens kontor og Finansdepartementet. Frem til 2016 var hun direktør Næringspolitikk i Eika. Hun har en bachelorgrad i kultur- og samfunnsfag fra Universitetet i Oslo.