Årets deltakere

MARIANNE DUSEGARD

Marianne er Markedskonsulent i SpareBank 1 Hallingdal Valdres, med ansvar for sponsorat og arrangement. Og hun gleder seg ekstra til å lede årets konferanse sammen med Per Skøien. 

MONA ØSTDAHL GULSVIK

Det var Mona Østdahl Gulsvik som etablerte Hallingdalskonferansen tilbake i 2013. Inspirasjonen hentet hun fra Ringerikskonferansen. Den første konferansen hadde tittelen «Nye veier» og ble arrangert på Pers Hotell. Gulsvik blir både glad og stolt over at Hallingdalskonferansen nå fyller 10 år. Mona bakgrunn fra IT, rekruttering, økonomi og regnskap, samt regionalt næringsarbeid.

PER SKØIEN

Programledere under årets konferanse er kommunikasjonssjef Per Skøien i Skue Sparebank sammen med Marianne Dusegard. Per gleder seg vilt til å ønske velkommen til en konferanse som vil by på endringer i forhold til hva vi er vant til fra tidligere år.

BJARTE REVE

Bjarte har 20 års erfaring fra privat og offentlig helsevesen og har hatt lederroller i bl.a. Apotek1, Helse Sør RHF, Ernst & Young, Oslo Cancer Cluster og Akershus Universitetssykehus. Er partner i konsulentselskapet Considium og har kunder innen offentlig og privat helsetjeneste, universitetssektoren, oppstartsselskap som trenger hjelp til skalering, og bistår eiendomsutviklere som tar sosial…

TORLEIF BJELLA

Torleif Bjella har vært fabrikksjef på Nortura Gol, senere som som konserndirektør i Nortura ledet han bla Innovasjon og nye vekstområder. Fra arbeid og tillitsverv i bank og øvrig næringsliv har han et bred erfaring og nettverk. Torleif er partner og arbeidende styreleder i Upstream as, gårdbruker og grunneier.

ØYSTEIN WALLE

Øystein har 10 års erfaring som banksjef i SpareBank 1 Hallingdal Valdres. Som gründer startet han opp et selskap som gikk fra 1-25 ansatte før det ble solgt til Hafslund Sikkerhet. Han har vært daglig leder for næringstiftelsen Kimen Til Vekst. Nå er han daglig leder i Sparebankstiftelsen Hallingdal. Han er utdannet Siviløkonom fra BI.

ISELIN HAUGO STAVN

Iselin er 2. kandidat til fylkestinget i Buskerud for Høyre. Har vært fylkestingsrepresentant i Buskerud og Viken siden 2011. Er i dag nestleder i komite for samferdsel i Viken og regionrådskontakt fra fylkestinget i Regionrådet for Hallingdal. Hun er 35 år, ekte åling og bur i Ål i Hallingdal med mann og 3 barn. Utdannet…

JAN OLAV HELLING

(Info kommer)

TORE HARALDSET

Tore Haraldset født i 1959, bodd mesteparten av livet på Norges varmeste plass Nesbyen. Ble i 2015 valgt til ordfører i Nesbyen kommune og ble gjenvalgt i 2019. Har sagt nei til å stå på liste til valget 2023. Har stor interesse for foto som var min jobb før jeg ble ordfører.

SOLVEIG VESTENFOR

Solveig Vestenfor er en lokalpolitiker som representerer Arbeiderpartiet. Hun er ordfører i Ål kommune i Hallingdal fra 2015. Vestenfor er fra Ål i Hallingdal. Hun er lærer av utdanning og har vært lærer på Ål Ungdomsskule.

JOAKIM SOLBAKKEN

Joakim Solbakken er en sanger, låtskriver og bonde som lager sanger i øyeblikkets gylne stund. I farta, på veien, på trammen eller i fjøset. Han er full av glede og entusiasme til livet, men sangene har hele spekteret. Bekymring, ensomhet og utfordringer. Men lys, liv og trua på framtida. Han kommer opprinnelig fra Toten, og…

PÅL GOLBERG

Pål Golberg (født 16. juli 1990) er en norsk langrennsløper som representerer Gol IL. Han tok videregående utdanning ved Norges Toppidrettsgymnas på Lillehammer. (mer info kommer)

TORLEIF DALSEIDE

(Info kommer)

MARIANNE GROTH

Marianne Groth (1981) er konserndirektør Virksomhetsstyring bank. Før hun kom tilbake til Eika i 2020, var hun statssekretær ved Statsministerens kontor og Finansdepartementet. Frem til 2016 var hun direktør Næringspolitikk i Eika. Hun har en bachelorgrad i kultur- og samfunnsfag fra Universitetet i Oslo.

MAGNUS WEGGESRUD

Magnus Weggesrud er en norsk politiker. Han satt i sentralstyret i Senterungdommen i perioden 2012-2018, fra 2015-2016 var han organisatorisk nestleder og fra 2016 til 2018 var han politisk nestleder. I forkant av fylkestingsvalget i 2023, er han Senterpartiets fylkesordførerkandidat i Buskerud. Weggesrud er oppvokst i Sigdal, men bor nå i Hokksund, Øvre Eiker.

JAN CHRISTIAN VESTRE (Ap)

Næringsminister Jan Christian Vestre er født i 1986 og kommer fra Haugesund. Han var daglig leder i møbelprodusenten Vestre frem til utnevnelsen som næringsminister i Jonas Gahr Støres regjering. Mellom 2013 og 2017 var han styreleder for gjenreisningen av Utøya etter terrorangrepene 22. juli 2011. Vestre er utdannet jurist fra Universitetet i Oslo.

NJÅL V. GRENE-JOHNSEN

(mer info kommer) 

INGAR DALEN

(mer info kommer)

VEGARD EINAN

Vegard har bred politisk erfaring og er særlig opptatt av bedriftenes rolle i samfunnet. Han har god kjennskap til næringslivet i regionen og har viktig erfaring fra partssamarbeid på alle nivåer. Han kommer fra Sørvær på Sørøya i Hasvik kommune i Finnmark.

MINA ELISE HOLE

Vi tar en prat med og får høre historien til tre av tusen kvinner i elektriker-yrket.

MAISEN FOSSE

Vi tar en prat med og får høre historien til tre av tusen kvinner i elektriker-yrket.

HELLE STEFFENSEN

Vi tar en prat med og får høre historien til tre av tusen kvinner i elektriker-yrket.

ANDERS WENGEN

Anders bor i Drammen der han jobber med utvikling, innovasjonsprosesser og organisasjonsutvikling. Han har vært folkevalgt på fylkes- og kommunenivå med et særlig engasjement for næringslivs- og gründerpolitikk og internasjonalt samarbeid. Han leder i dag næringsutvalget i Drammen kommune.

LAVRANS KIERULF

Lavrans Kierulf er en norsk politiker som representerer Fremskrittspartiet. Per april 2020 er han gruppeleder for Viken FrPs fylkestingsgruppe og kommunestyrerepresentant for Drammen FrP. Han er 2. kandidat til stortingsvalget for Fremskrittspartiet i Buskerud valgdistrikt.

MONS-IVAR MJELDE

Jobber til daglig i Bane NOR med digitalisering av jernbanen. Utdannet Offshore-sveiser og Togleder. Bruker fritiden i fjellet med sekk og sovepose med familien. Han er nå fylkestingsrepresentant, medlem av utdanningskomiteen og medlem av Geografisk utvalg Buskerud i Viken fylkeskommune. Har tidligere vært kommunestyrerepresentant Ringerike og leder av Hovedutvalget for oppvekst og kultur Ringerike.

VEGAR DREIER

Vegar er 23 år gammel og jobber som kulturskolelærer i Hol kommune. I tillegg er han også utøvende musiker, musikkprodusent og låtskriver.  Hjemme har han et selv-oppsatt studio, hvor han bruker mye tid. Ung Glød stipendet skal derfor brukes som et bidrag til ny syntheziser. Drømmen er å kunne leve av å jobbe med musikk…

CAMILLA BREVIK HÅGENSEN

Brevik Hågensen har en bred og spennende kommunikasjons- og merkevare erfaring og gjennom 20 år i Forsvaret har hun bidratt til flere anerkjente kommunikasjonskampanjer. Hun er nå ansatt i Kongsberg Digital som ny Vise President Communikation og skal bidra til en annen form med fokus innen sikkerhet og bærekraft.