2023

Vi skal dele flere av årets deltakere nå i sommer – følg med oss!

PÅL GOLBERG

Langrennsstjerne  –  

Pål Golberg (født 16. juli 1990) er en norsk langrennsløper som representerer Gol IL. Han tok videregående utdanning ved Norges Toppidrettsgymnas på Lillehammer. (mer info kommer)

CAMILLA BREVIK HÅGENSEN

Vise President Communikation  –  

Brevik Hågensen har en bred og spennende kommunikasjons- og merkevare erfaring og gjennom 20 år i Forsvaret har hun bidratt til flere anerkjente kommunikasjonskampanjer. Hun er nå ansatt i Kongsberg Digital som ny Vise President Communikation og skal bidra til en annen form med fokus innen sikkerhet og bærekraft.

IDAR KREUTZER

Direktør Internasjonalt, Privat eierskap og Digitalisering offentlig/næringsliv  –  

Idar Kreutzer er direktør i NHO hvor han arbeider med prosesser knyttet til internasjonalt arbeid, digitalisering og bærekraftig utvikling. Han har tidligere vært administrerende direktør i Finans Norge. Han var konsernsjef i Storebrand fra 2000 til 2012. Kreutzer er medlem av Klima- og miljøministerens klimaråd. I 2018 overleverte Kreutzer sin rapport om tilgangen til risikokapital…

ØYSTEIN WALLE

Daglig leder  –  

Øystein har 10 års erfaring som banksjef i SpareBank 1 Hallingdal Valdres. Som gründer startet han opp et selskap som gikk fra 1-25 ansatte før det ble solgt til Hafslund Sikkerhet. Han har vært daglig leder for næringstiftelsen Kimen Til Vekst. Nå er han daglig leder i Sparebankstiftelsen Hallingdal. Han er utdannet Siviløkonom fra BI.

MARIANNE DUSEGARD

Markedskonsulent  –  

Marianne er Markedskonsulent i SpareBank 1 Hallingdal Valdres, med ansvar for sponsorat og arrangement. Og hun gleder seg ekstra til å lede årets konferanse sammen med Per Skøien. 

VEGAR DREIER

Vegar er 23 år gammel og jobber som kulturskolelærer i Hol kommune. I tillegg er han også utøvende musiker, musikkprodusent og låtskriver.  Hjemme har han et selv-oppsatt studio, hvor han bruker mye tid. Ung Glød stipendet skal derfor brukes som et bidrag til ny syntheziser. Drømmen er å kunne leve av å jobbe med musikk…

MARIANNE GROTH

Konserndirektør  –  

Marianne Groth (1981) er konserndirektør Virksomhetsstyring bank. Før hun kom tilbake til Eika i 2020, var hun statssekretær ved Statsministerens kontor og Finansdepartementet. Frem til 2016 var hun direktør Næringspolitikk i Eika. Hun har en bachelorgrad i kultur- og samfunnsfag fra Universitetet i Oslo.

SIMEN MARKUSSEN

Daglig leder og kjøpmann  –  

Simen Markussen (25) valgte å flytte til Leveld sammen med kjæresten. Han driver Hallingdal’s første døgnåpne matbutikken på Samhald. Målet er å skape en møteplass for både små og store, lokale og gjennomreisende.

JAN CHRISTIAN VESTRE (Ap)

Næringsminister  –  

Næringsminister Jan Christian Vestre er født i 1986 og kommer fra Haugesund. Han var daglig leder i møbelprodusenten Vestre frem til utnevnelsen som næringsminister i Jonas Gahr Støres regjering. Mellom 2013 og 2017 var han styreleder for gjenreisningen av Utøya etter terrorangrepene 22. juli 2011. Vestre er utdannet jurist fra Universitetet i Oslo.

MAGNUS WEGGESRUD

Fylkesordførerkandidat  –  

Magnus Weggesrud er en norsk politiker. Han satt i sentralstyret i Senterungdommen i perioden 2012-2018, fra 2015-2016 var han organisatorisk nestleder og fra 2016 til 2018 var han politisk nestleder. I forkant av fylkestingsvalget i 2023, er han Senterpartiets fylkesordførerkandidat i Buskerud. Weggesrud er oppvokst i Sigdal, men bor nå i Hokksund, Øvre Eiker.

TORE HARALDSET

Ordfører i Nesbyen  –  

Tore Haraldset født i 1959, bodd mesteparten av livet på Norges varmeste plass Nesbyen. Ble i 2015 valgt til ordfører i Nesbyen kommune og ble gjenvalgt i 2019. Har sagt nei til å stå på liste til valget 2023. Har stor interesse for foto som var min jobb før jeg ble ordfører.

TORLEIF BJELLA

  –  

Torleif Bjella har vært fabrikksjef på Nortura Gol, senere som som konserndirektør i Nortura ledet han bla Innovasjon og nye vekstområder. Fra arbeid og tillitsverv i bank og øvrig næringsliv har han et bred erfaring og nettverk. Torleif er partner og arbeidende styreleder i Upstream as, gårdbruker og grunneier.

ISELIN HAUGO STAVN

Gruppenestleder  –  

Iselin er 2. kandidat til fylkestinget i Buskerud for Høyre. Har vært fylkestingsrepresentant i Buskerud og Viken siden 2011. Er i dag nestleder i komite for samferdsel i Viken og regionrådskontakt fra fylkestinget i Regionrådet for Hallingdal. Hun er 35 år, ekte åling og bur i Ål i Hallingdal med mann og 3 barn. Utdannet…

BJARTE REVE

Daglig leder  –  

Bjarte har 20 års erfaring fra privat og offentlig helsevesen og har hatt lederroller i bl.a. Apotek1, Helse Sør RHF, Ernst & Young, Oslo Cancer Cluster og Akershus Universitetssykehus. Er partner i konsulentselskapet Considium og har kunder innen offentlig og privat helsetjeneste, universitetssektoren, oppstartsselskap som trenger hjelp til skalering, og bistår eiendomsutviklere som tar sosial…

VEGARD EINAN

Regiondirektør  –  

Vegard har bred politisk erfaring og er særlig opptatt av bedriftenes rolle i samfunnet. Han har god kjennskap til næringslivet i regionen og har viktig erfaring fra partssamarbeid på alle nivåer. Han kommer fra Sørvær på Sørøya i Hasvik kommune i Finnmark.

PER SKØIEN

Markeds- og kommunikasjonssjef  –  

Programledere under årets konferanse er kommunikasjonssjef Per Skøien i Skue Sparebank sammen med Marianne Dusegard. Per gleder seg vilt til å ønske velkommen til en konferanse som vil by på endringer i forhold til hva vi er vant til fra tidligere år.

JOAKIM SOLBAKKEN

Artist og musiker  –  

Joakim Solbakken er en sanger, låtskriver og bonde som lager sanger i øyeblikkets gylne stund. I farta, på veien, på trammen eller i fjøset. Han er full av glede og entusiasme til livet, men sangene har hele spekteret. Bekymring, ensomhet og utfordringer. Men lys, liv og trua på framtida. Han kommer opprinnelig fra Toten, og…

SOLVEIG VESTENFOR

Ordfører i Ål  –  

Solveig Vestenfor er en lokalpolitiker som representerer Arbeiderpartiet. Hun er ordfører i Ål kommune i Hallingdal fra 2015. Vestenfor er fra Ål i Hallingdal. Hun er lærer av utdanning og har vært lærer på Ål Ungdomsskule.

MONS-IVAR MJELDE

Fylkesordførerkandidat   –  

Jobber til daglig i Bane NOR med digitalisering av jernbanen. Utdannet Offshore-sveiser og Togleder. Bruker fritiden i fjellet med sekk og sovepose med familien. Han er nå fylkestingsrepresentant, medlem av utdanningskomiteen og medlem av Geografisk utvalg Buskerud i Viken fylkeskommune. Har tidligere vært kommunestyrerepresentant Ringerike og leder av Hovedutvalget for oppvekst og kultur Ringerike.

LAVRANS KIERULF

Fylkesordførerkandidat  –  

Lavrans Kierulf er en norsk politiker som representerer Fremskrittspartiet. Per april 2020 er han gruppeleder for Viken FrPs fylkestingsgruppe og kommunestyrerepresentant for Drammen FrP. Han er 2. kandidat til stortingsvalget for Fremskrittspartiet i Buskerud valgdistrikt.