Bli med på årets mest spennende og innholdsrike begivenhet – Hallingdalskonferansen 2024!

Dette er den ultimate møteplassen for næringslivet, politikere og virkemiddelapparatet i regionen, og du vil ikke gå glipp av det. Sammen skaper vi et levende Hallingdal.

Aldri før har dette vært så aktuelt som nå, med stadig økende konkurranse om dyktige ansatte. Hvordan kan bedriftene i Hallingdal sikre seg den rette kompetansen og samtidig beholde de beste talentene? Dette er spørsmål som vil bli grundig utforsket og diskutert på konferansen.
 
Hvert år samler Hallingdalskonferansen over 200 deltakere, og i 2024 er forventningene enda høyere.
Her vil du få muligheten til å nettverke med bransjeledere, høre fra eksperter innen kompetanseutvikling og arbeidskraftsstrategier, og få innsikt i de nyeste trendene som påvirker næringslivet i Hallingdal.
 
Men Hallingdalskonferansen handler ikke bare om faglig innsikt.
Vi vet også hvordan vi skal skape minnerike øyeblikk. Vi har topp underholdning som vil sørge for at du har det gøy både på og utenfor konferansen. Og selvfølgelig vil vi sørge for at du blir servert de deiligste lokale rettene som Hallingdal har å by på.
 
I 2024 har vi en spennende nyhet for deg: Kunstig Intelligens.
Dette er teknologien som forandrer måten vi jobber og tenker på. Hvordan kan AI bidra til å løse kompetanseutfordringene i Hallingdal? Dette er en av de mest brennende spørsmålene i dagens næringsliv, og vi skal sørge for at du får de siste oppdateringene og innsiktene.

Så ikke gå glipp av Hallingdalskonferansen 2024

Dette er din sjanse til å være med på å forme fremtiden for næringslivet i Hallingdal. Meld deg på nå og bli en del av dette spennende fellesskapet. Vi gleder oss til å se deg der!

  • Lunsjbuffé på Vestlia Resort
  • Kaffe/te, brukt og bakst gjennom dagen
  • Mulighet til å booke overnatting på Vestlia Resort
  • Delta på hyggelig middag kvelden før konferansen

Følg oss på Facebook