Hallingdalskonferansen og Helt på Vidda-festivalen har forlovet seg. Nå vil vi skape en innholdsrik opplevelse både for næringslivet og festivalfolket. Hold av siste helga i august!

  • Hallingdalskonferansen har gjennom flere år utviklet seg til å bli en viktig arena for næringslivet i Hallingdal, offentlige organer og politikk. Konferansen er kjent for å sette lokale næringslivsutfordringer på dagsorden, og å bringe rikspolitiske krefter på scenen for å sette Hallingdals-saker på kartet.
  • Helt på Vidda Festivalen så dagens lys i 2021. Med Hallingskarvet som bakteppe ble festivalen en braksuksess på 1000 meters høyde på Bjødnahovda på Geilo. Utsikten og kulissene høstet skamros fra artister som Maria Mena og Dagny.

I 2021 ble disse to arrangementene avholdt med én ukes mellomrom.
I 2022 skjer begivenhetene samtidig.

Hallingdalskonferansen og Helt På Vidda

Vi har funnet hverandre, og synes det er utrolig spennende å samarbeide om både sted og tid. Hallingdalskonferansen 2022 blir fredag 26. august, mens Helt på Vidda går av stabelen fra 25. til 27. august – begge på Geilo, avslører prosjektleder for Hallingdalskonferansen Christin Almestrand fra Hallingdal Næringshage.

Hun forteller at de nå rigger opp billett-pakker og mulighet for overnatting for de som ønsker seg næringskonferanse på dagtid og festival-moro utover kvelden. Dette er så spennende. Vi skal dra nytte av hverandres kompetanse og ønsker å gi deltakerne en
uforglemmelig opplevelse i norsk natur, sier festivalsjef Camilla F. Pedersen i Helt på Vidda.

Forlovelsen er allerede avslørt for Regionrådet i Hallingdal, og regionrådsordfører Solveig Vestenfor sier at hele Regionrådet applauderer initiativet, og gleder seg til opplevelsen.

Velkommen til Vestlia Resort, Geilo, 25.-27. august 2022

YouTube video
Logo Helt På Vidda